Follow us on Twitter

Contact

Hoe gaat extensions zetten in zijn werk?

Het maken van een afspraak is geheel vrijblijvend. Ik adviseer om je haar in de gewenste kleur te verven voordat je langskomt, dit voor een juiste kleurbepaling en uiteindelijk een mooier resultaat. Bij de eerste afspraak kun je de structuren van het haar bekijken en bepalen we samen welke kleur het beste past en hoeveel extensions je nodig hebt. Indien je dan interesse hebt bestel ik de extensions, op dat moment betaal je 50% vast aan. We maken dan een nieuwe afspraak voor het plaatsen van de extensions.

Heb je wat dunner haar maar je wil gewoon een lekkere volle bos haar hebben, dan heb je meestal rond de 50 tot 100 extensions nodig of 12/24 tape-extensionstrips, maar dat verschilt per persoon.

Wil je toch liever een haarverlenging dan heb je tussen de 100 en 150 extensions nodig of 36/48 tape-extensionstrips, met uitzondering op mensen die dik of veel haar hebben, uit eigen ervaring weet ik dat het kan oplopen tot 225 extensions, maar ook dit krijg je meteen te horen als je langskomt om je kleur te bepalen.

Op de dag dat we gaan inzetten raad ik altijd aan om geen conditioner of andere producten in het haar te doen, omdat de extensions dan beter blijven zitten.

De wax-extensions plaats ik doormiddel van een tang, die het waxje dat aan de extension zit smelt en deze komt dan om je eigen haar te zitten. Dit is niet schadelijk voor je eigen haar, want alleen het waxje smelt en niet je eigen haar. Ik ben ongeveer 3,5 uur bezig om een complete haarverlenging te plaatsen.

De tape-extensions plaats ik doormiddel van een unieke tape-technologie in het haar. Een complete haarverlenging zit er dan in ongeveer 1 uur in.

Het is ook mogelijk om met funny colours verschillende gekleurde plukjes in te zetten en hierin zijn ook alle denkbare kleuren mogelijk.